Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan, längtan

En dag
Stor längtan
Hur kan en dag
Väcka så stor längtan
Det är som om man väntar
Precis hela året på den dagen
Att det sedan är över på några timmar
Verkar inte konstigt alls, på något sätt
Äta, slita och en allmän lång väntan
En härlig dag för familjen
Eller bara en onödig
Plåga
Det är en stor fråga




Övriga genrer av Cloe
Läst 395 gånger
Publicerad 2006-12-23 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cloe