Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd

Jag vandrar i ett mörker
Ett där lamporna lyser
Vad jag söker är en gåta
En ensam själ
Det är inte allt
Själen sitter i ett träd
Jag tittar på
Hur ska det gå?
Själen sover och
Jag är halvvaken
Jag känner mig naken
Finns nåt mer
Som jag inte ser
Vilken plågsam
”tanke”




Övriga genrer av Cloe
Läst 410 gånger
Publicerad 2007-01-14 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cloe