Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gamla spår

Hon sprang
på den gröna ängen.
Solen sken
genom träden.
Hennes hud
lös vit.
Hon var inte
vanlig.
Annorlunda.
Och då började det att
regna.
Det öste ner.
I stora droppar.
Det blev kallt och det kom
lite snö.
Det lade sig i lager.
Och hon blev vitare.
Hon sprang bort men
hann inte
innan en solstråle plötsligt
träffade hennes ansikte.
Löven började glänsa.
Och blommorna dofta.
Happy again.
Hon sprang i gamla spår.




Övriga genrer av Cloe
Läst 388 gånger
Publicerad 2007-02-23 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cloe