Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändrad

Ett trasigt liv
I en värld
full av hat
Allt som kallas kärlek
är borta som vinden
All den rädsla
som var begravd i det inre
Och den stora sorgen
som nu väntar på oss




Övriga genrer av Cloe
Läst 417 gånger
Publicerad 2006-12-23 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cloe