Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inga lyckliga slut

mina ögonlock ljuger, de darrar som på någon som drömmer
ögonfransarna tunga av tårar, svarta streck på kinden som
om du ritat dem med flit.
det känns bäst så när ingen är här, du har gått till jobbet igen
du kommer hem i kväll när jag har sminkat
mig igen klockan 17.15. dörren öppnas 17.30.

och du säger hej, och hur har din dag varit idag
jag ler, som jag sett på filmen du glömde ta ur igår
och jag ser att det fungerar på dig, du tror på mig
när jag säger att jag träffade annika idag
du vill tro på mig
och du tänker att du kanske inte behöver ringa henne idag
för att kolla om det är sant.




Fri vers av lillasystersvart
Läst 408 gånger
Publicerad 2006-12-23 19:18



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Oj vad jobbigt när det skall behöva vara så här, att man skall ha en mask, och komma med vita lögner mm, själen mår inte bra av det, du behöver att leva...tack för bra skrivning..stå på dig, kram..och god jul, hoppas på ett lyckligt slut.
2006-12-23

    Ängel i regnet
väldigt bra!
2006-12-23
  > Nästa text
< Föregående

lillasystersvart