Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jobbigt..

Prov och massa läxor

Lärarna likt elaka häxor

Vad är detta, jag kan ingenting

IG är vad du får i pannan din




Fri vers av regnigvår
Läst 222 gånger
Publicerad 2006-12-23 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

regnigvår
regnigvår