Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

Jag är den jag vill vara
Våga förbättra mig och du vill ge skam för din egen själ
Våga visa mig vägen och du vållar egen död åt nyvunna tider

Visa dina känslor
Våga stå för den du är
Jag lovar att visa dig hur man kastar övermogna bär
På dom som hatar att vara den dom värkligen är




Fri vers av regnigvår
Läst 349 gånger
Publicerad 2008-05-16 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

regnigvår
regnigvår