Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En doft av vilda rosor

En doft av vilda rosor virvlar runt den döendes drömmar
klädd i det tunnaste lakan, gjord av den äldres sömmar

Inandas den ljuva sommarnatten
Utandas de svärmar som kvävde dina lyckliga ögonblick............

Jag kan känna doften av vilda rosor




Fri vers av regnigvår
Läst 378 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-08 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

regnigvår
regnigvår