Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen hör, ingen ser

ingen hörde, ingen såg
När hennes hals fylldes med gråt

Ingen hörde, ingen såg
När hon försvann i sina förlorade drömmar

Ingen hörde, ingen såg
När hon skrek i frustration
När hon hade en miljon
Tankar som slet och ville ta sig ut

Ingen hörde, ingen såg
Där hon låg
med en genomblöt kind
och trasiga skor

Ja ingen hörde, ingen såg
Allt hon gjorde för att få dig att förstå
Att få leva det bästa livet
Hon ville bara leva och känna glädjen leka
Hon ville bara göra gott för dig och alla andra

Men ingen hörde, ingen såg
När hon med sina trasiga skor
tog ett steg mot ett annat liv
Ett liv hon aldrig viljat ha

Ingen hörde, ingen såg
När hon sjönk ner i det stora blå
Och allt hon någonsin gjort
som hon gett sitt allt till,
det sjunker med henne
Till botten där det begravs med sorg i behag
Hon ville bara leva, bara vara glad



Nu till himlen hon far
Där ska hon må bra
För att tiga är guld värt
Tiga om bekymmer, Tiga om sin sorg och sina drömmar
Hon ville bara vara en god en

Nu sitter hon i ett palats
så skimrande i guld
Hennes trasiga skor ser hon inte mer och hon är nu klädd i skrud

Men hennes tårar dränker
det här var inte som hon hade tänkt

Ej hon känner någon glädje
Hon levde bara som du velat
Levat som en god människa på alla sätt

Ingen hör, ingen ser
När hon desperat försöker klättra ner
Ner till sitt hem i gröna skogar

Ingen hör, ingen ser
När hon ber, när hon skriker över himlavalvet
Kastar ner sten i havet




Fri vers av regnigvår
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-04 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

regnigvår
regnigvår