Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sorts mördare



Utan
förmåga att älska
stjäler du allt
från ditt nya offerlam
som lagts
under
ditt hjärtas
mördande
kärlek





Fri vers av Micael Axelsson
Läst 401 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-12 15:11



Bookmark and Share


  Coldasice VIP
Brutalt och ärligt,
Men så är den ju i den kalla råa jakten
Där kärlek möter utnyttjandet
2014-09-29

    Tuva Lisa**
o, jättebra !!
2007-01-28

    ellabella
Vilken sanning du lägger fram här.
Jag har träffat den sortens mördare.
Dina välvalda ord träffar precis rätt.
Knivar är inte alltid gjorda av stål,
även andra redskap kan skära bort
delar av ett hjärta.
2007-01-16

  sockerspöket
Starka och berörande ord.
2007-01-13

    Erika H
backa känns som det enda rätta här
kvävande, förtärande "kärlek"
inget annat än sjävisk bekräftelse utan slut
tycker om den här texten
välskriven och träffande
erika
2007-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson