Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det räcker med en julklapp

bara
en
present

en som du ville ge mig

bara det
skulle vara bättre




Fri vers av Linneatystnad
Läst 272 gånger
Publicerad 2006-12-26 17:21



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
En julklapp med värme är bättre
än tusen måsten eller ingen alls*
2006-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Linneatystnad
Linneatystnad