Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min starka vän..

Du lovar och svär,
att det inte finns någon här
På den här ynka jorden,
som kan såra dig med orden

Jag vet att du ljuger,
saningen suger.
Jag är ledsen min vän,
du har inte nåt dit riktigt än.

På god väg mycket möjligt,
men du kan bli sårad, att säga annat vore löjligt.
Du är stark i själen,
men precis som Akilles är du känslig om hälen.

Om någon finner ditt svaga,
hjälper det inte med Kravmaga.
Att slåss och härja,
kan inte mot ord värja.

Så försök slit upp Glocken,
men även du kan bli sårad av en tjock en.
Använder dom fel ord,
är det nära till mord.

Jag är ledsen min vän,
du har inte nåt dit riktigt än.
Men jag vet att du är stark,
och står på ganska fast mark.

Fortsätt så,
du kommer långt i livet gå.
Längre än dom flesta,
för du fixar det mesta...




Fri vers av Dreamyn
Läst 538 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-27 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dreamyn