Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormigt hav


Ett oroligt och stormigt hav
mörker i horisonten
isiga vindar piskar
en ensam själ kämpar
en ojämn kamp

försöker överleva

ingen vila finns
inget att hålla sig i

sprattlar till slut
orkar inte

starka krafter vill dränka
sluka
svälja
övermanna
dra ner själen i djupet

var finns räddningen
undan oron

var finns räddningen
till frid




Fri vers av Marreb
Läst 261 gånger
Publicerad 2006-12-28 16:33



Bookmark and Share


  Tosan VIP
Anar att vilan ej helt infunnit sig än... unnar dig denav hela hjärtat!
2006-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb