Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ungkarlsflickan

Om jag fick välja jag tror jag tar,
en lång och ståtlig och stilig karl,
och han ska helst ha rätt gott om klöver
som han donerar, för jag behöver
fylla plånboken - jag är pank,
annars rånar jag nog en bank.
Mitt kylskåp är tomt och öde,
man kan nog säga att där nöd e,´
och alltid är så mycket månad kvar,
när min lön är slut och jag har ingen karl!

Men - förresten jag känner ånger!
Jag får nog bara tvätta hans kalsonger,
och stryka skjortor och laga mat,
är hellre hungrig, pank och mycket lat!




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-29 11:58



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
:) denna var lite rolig allt.
2006-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP