Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla ögon som ljuger

Mellan dina andetag
dör jag.
Mellan dina andetag
lever jag.
Trevar mig fram
i en värld
som inte längre
är min.
Allt är kaos.
Min fot
söker fäste.
Min hand
söker din.
Men där finns
ingenting.
Ingenting.






Fri vers av Stardust VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2023-11-20 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP