Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjukhus

Smärta.
Smärta.
Han sa skiktröntgen.
Mina inre organ.
Alla.
Bra..bra...
Utom ett...utom ett...
Bukspottskörteln...
Cellförändring...
Tumör. Cancer.
Solen lyste.
Tänkte;
Nu händer det.
Ringde samtal.
Du kom.
Och på kvällen.
I mörkret.
Min hand i din.
Viskade.
"Tänk om"...
"Nej, säg inte så".
Och vi somnade..
Ja, vi somnade...
Och vaknade.
Till ett annat liv.








Fri vers av Stardust VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2023-12-05 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP