Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ufo

Min kropp är en rymdfarkost.
Jag härbärgerar en alien!
En Okänd som tyngdlös
svävar inom mina väggar!
Vem är du?
Identifiera dig!
Visa dig!
Var inte rädd!

Du kommer att bli numrerad, katalogiserad, certifierad, namngiven och inskriven både på förskola och på lokala skattemyndigheten! Försäkringskassan kommer också att vilja veta exakt datum när du kan tänkas bli arbetsför.
Men oroa dig inte!
Du är bland vänner!




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-29 22:49



Bookmark and Share


  Håkan Tendell
"We come in peace! Take us to your leader!"

Fyndigt perspektiv på det hela. Bra jobbat!
2006-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP