Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En berättelse om att älska, men ej bli älskad åter, utan bara bli utnyttjad å känna sig maktlös.


En dödens kyss

En lätt beröring från dina läppar,
Tätt mot mina
Det är allt som krävs

Som ett gift,
Som flyter omkring i blodet,
Tär dina ord, all beröring och dina kyssar på mig inifrån
Långsamt, smärtsamt färdas jag mot ett evigt mörker

En glimt av ljus,
Det är allt som krävs,
För att rädda mig från mörkret
Ett ljus,
I form av kärlek,
Som du aldrig skänker mig

Du förledde mig,
När du visste att jag var fast,
Gav mig en tro,
Ett hopp,
Om ett ljus
Dock lät du mig för en kort stund,
Få uppleva den,
Så kär,
Men ack, lika kvickt tog du den ifrån mig

Förtvivlan fyller mitt sinne,
Inser att detta endast är ett spel för dig,
Ett spel,
För att få det du själv eftersträvar,
Njutning är det du vill ha

Du håller mig fången,
I ett nät,
I detta eviga mörker,
Som sluter sig tätt intill mig

Kylan kryper långsamt närmare och närmare,
Snart är jag slut,
Försvunnen från denna värld

Du lutar dig framåt,
Låter våra läppar mötas åter igen,
Blott för en sista dödens kyss


© Jasmine T. Turandar




Fri vers av Jasmine Turandar
Läst 508 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-29 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jasmine Turandar
Jasmine Turandar