Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Ge utan att ta, nu får det vara bra

Sitter här som ett fån
Låter mig luras
Ett ord ifrån dig,
Och allting är bra

Gråter inombords
Tankar driver mig till vansinne
Säg mig nu,
Vem är det du vill ha?

Ett leende på mina läppar,
Lurar de flesta
Dock återspeglas min förvirrade
och sorgsna själ i mina ögon våta

Vi kan inte fortsätta,
Leva detta liv i lögn
Gör rätt för oss alla
Du kan inte både ha och äta kakan

Allting är på villkoren dina
Men vad hände med mina?
Jag ska bara acceptera
Jag orkar inte mera

Du sade mig,
Att jag intet skulle ångra
Att jag givit dig ännu en chans
Är det här vad du menade?

Du säger mig,
Att det är mig du vill ha
Visa mig det då,
Här och nu och inte när det är för sent

Jag stannar inte hos dig för alltid
Om du inte gör det mödan värt
Jag är inte den ende av oss,
Som måste ge av kropp och själ

© Jasmine Törnetoft Turandar




Fri vers av Jasmine Turandar
Läst 408 gånger
Publicerad 2007-05-26 18:03



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Vackert och samtidigt sorgligt.
Det är sant, man kan inte både ha och äta kakan. Man måste göra sitt val tydligt, annars leder det bara till tårar och smärta.

Man måste prata, annars fungerar ingenting. Ett förhållande då den ene mår dåligt, är inte hälsosamt. Prata, han måste göra sitt val.


Bra skrivet.
Lycka till!
2007-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Jasmine Turandar
Jasmine Turandar