Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Love is all

Kommer på min ädla springare
så flyr vi ut på öppna landskap,

bort från verkligheten med dess kalla, hårda ord.
Till en plats där inte ondska existerar och vi bara kan vara;
vara dom vi är, inte dom de vill att vi ska vara.

Love is all, dont let it fall
Think about it..




Fri vers av Snubblaraldrig
Läst 525 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-30 12:52



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Mvg.
2008-06-24

  JenPen
kan verkligen föreställa mig.
får en fin bild i huvudet.

love it :)
2007-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Snubblaraldrig
Snubblaraldrig