Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR ???


När ska ögonen börja glömma..?
När ska hjärnan börja tänka..?
När ska hjärtat börja Älska..?

När ska tårarna börja ta slut..?
När ska smärtan börja gå över..?
När ska såren börja läkas..?
När ska livet gå vidare..?




Fri vers av kristin_88
Läst 197 gånger
Publicerad 2006-12-30 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kristin_88

Mina favoriter
kärleks kaka !