Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skamm

Känner något kallt
Isande
Jag fryser så
Det är skammen som kramar om mig

Snälla ge mig värme, hopp
Ge mig den ljumna sommarvinden jag så mycket tjatat om




Fri vers av regnigvår
Läst 262 gånger
Publicerad 2006-12-30 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

regnigvår
regnigvår