Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samma Molly som i den andra dikten, plus mitt andra marsvin som levde samtidigt...


R.I.P. <3Molly & Tufsan<3

Molly & Tufsan
Ni stal mitt hjärta
Jag älskade er som ingen annan kunde
Men jag anade inte att ni skulle lämna mig så tidigt

Nu sitter ni uppe i himmelen
Och ser ner på mig
Ni tröstar mig när jag mår dåligt
Ni är mina skyddsänglar


My love to you will always exist...
Forever and ever...



^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^#########^^^^^^
^^^^^^^#######^^^^^^^^^^^^################^^^^
^^^^^#############^^^^^#####################^^
^^^##################^##########^^^^^^^^^^####
^########^^^^^^^###########^^^^^^^^^^^^^^^####
######^^^^^^^^^^^^^^#####^^^^^^^^^^^^^^^^^^###
#####^^^^^^^^^^^^^^^^###^^^^^^^^^^^^^^^^^^####
####^^^^^^^^^^^^^^^^^^###^^^^^^^^^^^^^^^^#####
####^^^^^^^^^^^^^^^^^^^##^^^^^^^^^^^^^^^######
^####^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^#######^
^^########^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^########^^
^^^^##############^^^^^^^^^^^^^^#########^^^^^
^^^^^^^##################^^^^###########^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^^^###########^########^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^#########^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^###^^^^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^




Fri vers av mandix
Läst 420 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-31 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mandix