Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snow

The snow is falling down..
Slowly..
Silent..
Not a sound..

Footprints in the snow..
Leads to nowhere..
The world is white..
No one\'s there..

Where shall I go?
When nothing leads me..
I want you here..
Keeping me alive..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




Fri vers av mandix
Läst 343 gånger
Publicerad 2007-02-02 16:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket enkelt och bra skrivet. Inget överföd som distraherar från det du vill säga med texten.
2007-02-02
  > Nästa text
< Föregående

mandix