Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...ingår i skriftsamlingen "Rödheta Rader...."


Självskrivet

Rödheta rader
med osynliga tankar

Dagar av grubblerier
utan nattvilan

Blankade pappersark
med en uppfodrande vithet



Så har jag aldrig, aldrig....

Aldrig upplevt mitt skrivande

Mera som ett lustfullt behov

och en given förutsättning

för det levande livet

för livet




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 585 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-01-01 11:59



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
ett lustfullt behov

och en given förutsättning

för det levande livet
_______________+++++!!!!!!!!!!!!!!!!
2014-11-15

    ej medlem längre
Men, så lätt orden pusslar sig, utan att pausa eller se sig för, sådär som alla tankar gör. Gillar språket här.
2014-05-10

  Lollitta VIP
Rödheta rader
med osynliga tankar


__________+++++!!!!!!!!!!!!!
2014-03-05

  ResenärGenomLivet VIP
..."ett lustfyllt behov"...det låter som en bra anledning...
2012-09-22

  Nina Nightwish
Den här gillar jag:)
2010-01-21

    Maria Malm
Skrivandets glädje..en livsnödvändighet..
2008-06-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
När bästa vännen dog,
då inte, min penna tog,
det vita arket mot mig,
så avigt log, inget be-
gravningstal det blev,
då mitt hår jag rev
skrev till M ett brev,
han sa: -Se på honom
utifrån, det gör!!! Och
se, då flöt pennan
direkt, med några ord,
han mitt stopp, direkt
hade knäckt!
2008-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk