Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vintertankar


Tid för eftertanke

Lönnens löv
dansar med vinden
inför vintervilan




Bunden vers (Haiku) av Ronny Berk
Läst 666 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2017-10-29 11:23



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin Haiku, löven dansar för att senare lägga sig till ro.
2017-12-20

  Ninananonia VIP
Vackra vintertankar...
2017-12-09

  HelenaW
Här har vintern kommit med full kraft. Inga löv, utan snöflingor som dansar..
2017-11-29

  Bibbi VIP
Jättefint.
2017-11-06

  lodjuret/seglare VIP
Förälskelse, att ha ögon för sin älskade. Men har en därför även förståelse för vad den ser i en själv? Som vindens möjliga känsla för lövets uppenbarelse och färgrikedom samt lövet för vindens förföriska virvel, att som sugas in i.
2017-10-31

    Maria Malm
Bäst de passar på när det är sista dansen..
2017-10-31

  walborg
Elegant - man ser rörelsen och skönheten
2017-10-30

  Magdalena Eriksson VIP
fint!
2017-10-30

    ej medlem längre
Fin haiku med allitterationer!
2017-10-30

  Njord
Vackra rader, lite vemodiga!

2017-10-30

  Rise Little One
Underbar haiku inför vintern!
2017-10-30

  Rise Little One

2017-10-30

  Karina"Kia"
Dansanta ord som en förrätt till vintern!

Som alltid
Snyggt kort beskrivet<3
2017-10-29

    ej medlem längre
Orden berättar och vila och ro.
2017-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk