Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blomsterängen


sommarkänsla

hukar sig ängens blommor
i sin fruktan för liemannen
förutom slåttergubben




Bunden vers (Haiku) av Ronny Berk
Läst 571 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2017-03-12 10:10



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Trevlig haiku som ger fina bilder...
2017-05-07

  Blått Norrsken VIP
Jag hamnar i en annan värld där allt lever bredvid oss. Blommor och grönska. Liemannen med sin lie och ängens blommor i fruktan . Skönt att läsa dina texter från det verkliga , enkla livet . En fin haiku.
2017-04-06

  Eva Langrath VIP
Fin haiku
2017-03-25

  Karina"Kia"
Både bra och fyndig haiku!
"Lite med glimten i ögat"
2017-03-12

    ej medlem längre
En underbar haiku.
2017-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk