Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rodnar horisonten

Den fulla månen leker skugga i vit snö rodnar horisonten




Bunden vers (Haiku) av Ronny Berk
Läst 644 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2018-02-19 19:02



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Kort och målande!
2021-03-30

  Kim VIP
Månen har kanske tagit några öl för mkt? :)
2018-10-16

  Margit Grell
Vacker haiku!
2018-10-01

  limerick
Meterologipoesi av högsta klass!
2018-05-28

  morgonstjärna VIP
få ord ger en full bild
Grattis!
2018-03-10

  Anya VIP
Men så bra du fick till det...och på en rad. Sannerligen bra.
2018-03-05

    Birgersdotter VIP
Då är det ljuvligt!
2018-02-21

  Piann VIP
Så vackert skildrat.
2018-02-20

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vacker haiku. Med få ord målar du en underbar bild!
2018-02-20

  Monika A Mirsch VIP
Österut rodnar månen i kapp med horisonten. Inspirerande haiku!

2018-02-20

  Bibbi VIP
Mycket vackert.
2018-02-20

    ej medlem längre
Som ett kalejdoskop i skymningens färger!
2018-02-19

  lodjuret/seglare VIP
Litet som att leka med sättet att bygga saker. Höghus som ligger ned kan ju lika väl kallad radhus, bungalows eller trevångshus på ena sidan eller båda längs en gata. Som träd i en allé... Intressant att leka även med texter eller material av olika slag. Som metall, gips eller tyg, färg...
2018-02-19

  Maiah VIP
Så vackert!
2018-02-19

  Marita Ohlquist VIP
Ser bilden för min inre syn!
2018-02-19

  KattenKin VIP
Fin bild och ordlek.
2018-02-19

    ej medlem längre
Orden flätar en bild på mina sinnen - så vackert.
2018-02-19

  ResenärGenomLivet VIP
En mycket vacker bild...
2018-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk