Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja


Rubrik

även dårens ögon har tindrat - under den barndomstid - då dåren trodde - att alla människor är dårar




Fri vers av Ronny Berk
Läst 748 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2017-05-07 21:21



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En utomordentligt bra text som väcker tankar och känslor.
2017-12-20

  Anya VIP
Jaa är vi inte alla dårar? Man måste vara lite galen annars är man inte riktigt klok....sa min svärmor.
2017-11-19

  Blått Norrsken VIP
Ja, tänk vad vi påverkas som barn . Mycket tänkvärt och bra skrivet.
2017-10-05

  Karina"Kia"
En stark text som får än att förstå att bakom varje dåre fanns där en inblick klar i livet..som får folk att bli indoktrinerade av herrevälde!
Makt!

Där bildas till alla ett!

Dårskap!
2017-09-10

  Maj-Lis VIP
Kul att se dej igen
tänkvärt de du skriver
2017-08-16

  Irene Åberg
Hej* Så Smart*Skaldat*Tack*
Tindrande*Barn*Ögons*Längtan*
Om En*Underbar*Framtid*
Med*Frid*Tellus*Hjärta*Själ*KRAM*
2017-05-09

    ej medlem längre
Ja.
2017-05-08

  Rise Little One
En kort text med stora tankar att begrunda på...
2017-05-08

  i af apa
Den dåren i mången!!
2017-05-08

  ULJO
Tänkvärt och instiktsfullt
2017-05-08

  RitaBrunner
Som barn ser man inte skillnaderna som ngt konstigt utan ATT de finns.
Sunt!
2017-05-08

  Bibbi VIP
Begrundar.
2017-05-08

    ej medlem längre
Oskuldens tid....
2017-05-08

  lodjuret/seglare VIP
Men om alla människor varit simkunniga en gång, kan de bli det igen på 'gamla dar', förutom möjligt knasiga?
2017-05-08

  KattenKin VIP
Ja, innan stigmatiseringen, tänker jag.
Tänkvärd text, säger jag med och sällar mig till kören. Går ju att få ut ännu mer tolkningar.
2017-05-08

  genni VIP
Ja, definitivt tänkvärt. Blir glad av att få "se dig" igen, kram
2017-05-07

  Ingrid Trolle
Mycket tänkvärd text

2017-05-07

  walborg
Tänkvärt
2017-05-07

  Marianne Räf
Det är inte oskyldigt å va´ dåre och
inga barn är oskyldiga.. (Min läsning
av texten).
2017-05-07

  ResenärGenomLivet VIP
Får mig att tänka på att även terrorister har varit barn, oskyldiga sådana...tänkvärd text...
2017-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk