Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så annorlunda är det inte.

Ibland kan jag stå
och titta ut genom fönstret i ett par minuter,
för att sedan gå och lägga mig
och titta i taket några timmar.

Livet är inte så annorlunda som man tror.




Fri vers av Popnoerd
Läst 259 gånger
Publicerad 2007-01-01 19:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
perspektiv. man har och
kan vara utan ibland
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Popnoerd