Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så nära

Du har åkt nu
Du är borta
Ändå så nära
Värmen från din hand bränner fortfarande mot min kind
Passionen i dina kyssar har fått mitt hjärta att slå
Styrkan i din blick har låst upp mitt inre
Och ditt leende har fått mig att förstå
Du är allt som jag hade glömt
Men allt som jag behöver
Du är fortfarande här
Du är Nu




Fri vers av MoonAlexia
Läst 386 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-01 23:20



Bookmark and Share


  aol
blev så berörd


läs min dikt älska vill höra din åsikt
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

MoonAlexia
MoonAlexia