Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ser mig

Du ser mig och det värmer
Antagligen mer än du någonsin kan förstå
Du rör vid min kind, men det känns i hela min kropp
Du väcker allt
Det jag trodde var borta har du lyckats hitta
Jag förstår inte hur
Du kysser mig och dina läppar raderar allt det onda
Kvar finns bara lyckan
Du gör mig medveten om min kropp
Vet saker om mig som jag själv inte känner till
Du ger mig livet när jag trodde att allting var dött
Du lyckas se mig
för den jag är




Fri vers av MoonAlexia
Läst 408 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-11 17:59



Bookmark and Share


  aol
så vacker läs min dikt kä den önskar jag dej
2008-01-06

  Starfish-Aura
Otroligt vackert!

//Mjao
2007-05-07
  > Nästa text
< Föregående

MoonAlexia
MoonAlexia