Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädda mig från verkligheten

Jag är trött på det logiska, det etiska, det moraliska
Låt mig leva i en värld där hjärtats röst styr vägen
Åtminstone för en stund
Jag är trött på kontroll och omgivningens dömande
Låt mig leva som jag vill
På egna villkor
Trött på allt som anses vara rätt och fel
På att rätta mig efter regler andra har skapat
Låt mig älska dig förbehållslöst
Och låt mig känna kärleken tillbaka
Låt mig slippa människors arga blickar och nedlåtande röster
Och låt mig slippa höra dig säga att det inte fungerar
Jag vill inte höra dig ljuga när jag kan känna hela din kropp vibrera av sanning
Låt mig känna mig fri att uttrycka mina känslor
Att göra oss lyckliga
Skydda mig från hatet och alla svepande skäl
Låt mig ge mig själv till dig
Och rädda oss från verkligheten




Fri vers av MoonAlexia
Läst 703 gånger och applåderad av 1 personer
Utvald text
Publicerad 2007-04-30 17:34



Bookmark and Share


  Neal
Gillar, fin känsla !
2007-04-30
  > Nästa text
< Föregående

MoonAlexia
MoonAlexia