Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad ska man få inspirationen ifrån?


Inspiration.

Inspirationen.
Ska jag ut i världen, resa runt runt? Vandra i regnet, lukta på skogen. Eller söka den i mig?
Djupt därinne. Där det dunkar, pumpar och flödar. Rött, med en smak av stål?




Fri vers av majlo
Läst 313 gånger
Publicerad 2007-01-01 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

majlo