Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk vad bra det vore...


pausknapp


om det ändå fanns en liten knapp i livet
som man kunde trycka på ibland

där man kunde stanna upp händelseförlopp
få tid att bearbeta och tänka en stund

så att inte livet bara rusade förbi
utan att man hinner vara med

sen trycka på knappen igen
när man är redo att kasta sig ut igen





Fri vers av Marreb
Läst 244 gånger
Publicerad 2007-01-01 23:55



Bookmark and Share


  Tosan VIP
Instämmer... Bra skrivet!!
2007-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb