Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En långtidsarbetslös singels horisont


Jag är inte trött och sur...

Det är bara det
att min arbetslösa hjärna
har blivit mjuk och blöt
som ett lackmuspapper

där den svenska folksjälens
missnöjen och frustrationer
mot min vilja sugs upp
och färgar mina tankar


Jag duger inte ens
som skitpapper
till moder Sveas röv




Övriga genrer av Pitbullpudelns kärna
Läst 1033 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-01-02 18:15



Bookmark and Share


  Pulsatilla
Håller med Rita!
Sista strofen är klockren!
Att ditt pH-värde går mot surhetsgrad i grönt
sätter ytterligare färg på din text!
;}
2008-01-26

    ej medlem längre
Trots den allvarliga undertonen fick din text mig att le....
Sista versen borde gå till historien som slogan av vår tid!
Skitbra!
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna