Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tappad.

jag föll, jag faller än
nerför ett oändligt stup.

det händer att jag
törnar mot väggen,
slås blodig mot stenarna

ibland kan jag se marken
komma emot mig
då förstår man:
även det oändliga fallet
kan ta slut

tittar ner
ser hur döden
närmar sig.

men det är alltid du
som helt ovetande
lyckas rädda mig

Underbara ängel.





Fri vers av Momalolinon.
Läst 249 gånger
Publicerad 2007-01-02 19:37



Bookmark and Share


    Camillaa
Riktigt poesi! :)

/ C
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Momalolinon.
Momalolinon.