Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se § 3b (fotnot 5)


I en värld
full av egotrippade människor

är en person med borderline
en globetrotter




Övriga genrer av Pitbullpudelns kärna
Läst 491 gånger
Publicerad 2007-01-03 10:45



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Words!
2007-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna