Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv måste bli film

Hon går förbi
flera gånger varje dag
utan att jag säger hej.

Jag säger hej
flera gånger varje dag
utan att hon går förbi.

Någon gång måste jag synka det hela.

Alla bra filmer
har ljud
och bild
i synk.




Fri vers av Popnoerd
Läst 323 gånger
Publicerad 2007-01-03 18:15



Bookmark and Share


  pang
smart och gullig.
2007-01-04

  LadyBird
Gillar verkligen detta! Vilket flyt å härlig idé!
2007-01-03

  Maud Li
"innan tagningen sitter" skulle det så klart vara
2007-01-03

  Maud Li
Men tagningen sitter måste man ju repa, så det blir nog kanon. Kul idé!
2007-01-03

  Lithia
Nämen jösses så undebart! Det är ju precis så det är...så himla bra gjort!!
2007-01-03

    ej medlem längre
ah. synk..
denna tekniska
missanpassning

skitsnyggt
2007-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Popnoerd