Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fånga den

älta
hoppas
vänta på framtiden
kanhända kommer lyckan snart
snart är den här
lyckan
väl?

nej
lyckan kommer inte
inte om du väntar
lyckan finns
finns runt omkring

i vardagen
i ditt liv

finn den
där du är

inte dit du är på väg

fånga den
i det du ser

inte i det fördolda.





Fri vers av wege
Läst 479 gånger
Publicerad 2007-01-03 19:36



Bookmark and Share


  Atena
så sant så! fint skrivet, tycker verkligen om den. :)
2007-01-03

  nettizen
Så sant.... fånga dagen,se möjligheterna. Kloka ord.
2007-01-03

  Kakaan
Kloka och tänkvärda ord nedskrivet på ett bra och läsvänligt sätt!=)
Ha en god fortrsättning!
2007-01-03
  > Nästa text
< Föregående

wege
wege