Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vari ligger logiken?


Eutanasi

Eutanasi
Dödshjälp
Att aktivt ta någon annans liv
trots att de själva vill det;

är förbjudet
om det görs fort.

Att långsamt ta livet av andra.
Att i vardagen åsamka andra skada,
är tillåtet,

ibland,

men inte på resturanger,
inomhus,
däremot utomhus.

På perronger,
men inte på tågvagnar.
På torg,
men inte på skolgårdar.
På trottoarer,
men inte på mackar.

Vari ligger logiken?

Varför är aktiv dödshjälp förbjudet
när passiv rökning är tillåten?




Fri vers av wege
Läst 466 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-26 14:32



Bookmark and Share


  To
Ha Den var bra! Gillar den! Ja vari ligger logiken! Läs gärna Ett litet kort och En kärleksfull hand.
2007-10-11

  Ivelajn
haha, du har itne gett upp akmpen än du ;) Kramar
2007-08-06
  > Nästa text
< Föregående

wege
wege