Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spark Med Hård Internetfart


Utsidan fick mig att stanna till
Insidan fick mig att stanna kvar

Men det var hennes bredsida
som skickade mig till skuggsidan

(igen) 




Övriga genrer av Pitbullpudelns kärna
Läst 443 gånger
Publicerad 2007-01-04 01:28



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Ha ha**Du är bra!!
Ingen bredsida än:)
2007-01-04

  Sanningsägaren VIP
Ja vi kvinnor är hemska.. jag vet! hehe
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna