Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgen blå är inte alltid blå

Du sa att färgen blå alltid är blå
Jag måste undra är det verkligen så
Se mig i ögat förklara ditt liv
Säg mig, var är din kniv?

Jag vandrar i ruiner av det liv,
Jag en gång levde
Jag är nu trasig av sår och riv

Sug upp mig,
Låt mig försvinna
Jag hatar dig
Du kommer aldrig hinna
Stoppa mig nu

I min famn vilar en tystnad
I örat väntar en lystnad
Du sa att varje tår är blå
Men du ljög när du sa så

Jag har en tavla av blod och skönhet
Grattis, du är den enda som vet
Destruktiv och vild
Allt annat än givmild

Och jag inspireras
Av musik
Men tröjor färgas och
Jag får panik

Livet går vidare eller hur?
Det var väl verkligen tur
Ja, jag får leva såhär
Tror du jag är lycklig,
Se där!




Fri vers av liten_snopp
Läst 566 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-04 19:46



Bookmark and Share


  Merrlina
du e min GUDINNA
beårande vacker
salig blir jag
2007-02-04

    ej medlem längre
skit i vad de andra säger, jag tycker att den var bra.
det känns som du har varit med om mycket, det är inget du bara du har skrivit för att det låter bra.
fortsätt med det du gör! (:
2007-01-10

  Skimmer
Hej!
När jag rimmar
brukar jag få
kritik på
att jag ibland inte
hållt samma rytm genom
hela texten.
Ochnu när jag läser
din så kan jag hålla med
att man kanske kan försöka
hålla samma rytm med varannat
rim som du börjat det första stycket
med. Förstår du vad jag menar?

/SKimmer
2007-01-08

  Freeman
Håller med om att rubriken är helt klockren...härligt att se hur du leker med orden när du rimmar! Jättefin dikt som har mycket att säga om dig och dina känslor.
2007-01-06

    hymerito
Jag älskar verkligen rubriken, helt underbar!
Jag gillar inte riktigt rimmen men annars är dikten jätte bra! :)
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

liten_snopp
liten_snopp