Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla begåvade poeter lider

Alla äkta poeter vet
Att poeter lider
Smärtans hemlighet
Skapar dom vackra orden

Under bokstäver av stål
Trasiga papperslappar
Finns tusentals småsmå hål
Där hjärtat blodet tappar

Händer som bränns
Ögon som svider
Det är poesivärk som känns
För poeter lider

Splittrad i flera delar
Smärta formuleras i ord
När ingen längre helar
Återstår ett självmord

Poeter lider




Fri vers av liten_snopp
Läst 431 gånger
Publicerad 2007-01-04 20:06



Bookmark and Share


  Freeman
Shit så bra!
Du fångar verkligen sanningen i din dikt...sanningen bakom den äkta konsten, vare sig det är vackra bilder eller vackra dikter...tycker så mycket om din dikt att jag bokmärker den!
2007-01-06

  Gawain
Sant...! Ur smärta spirar ofta det vackraste...
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

liten_snopp
liten_snopp