Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hm..


På Låtsas

Jag prövade mina vingar

men jag föll.

Du kastade en sten

rakt i mitt hjärta.


Med en penna i hand

försökte jag

Men orden försvann

i smärta


Med darrande läppar

kysste jag

Ditt förrådande leende

jag krossas


Med ett leende som fasad

fortsatte jag

Ledde stegen förbi dig

på låtsas.




Fri vers av Edit
Läst 393 gånger
Publicerad 2005-01-14 01:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edit
Edit