Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill älska

 

Vill ta det

i mina kupade händer

 

vill hålla om det

värma det

 

vill lägga det intill mitt bröst

alldeles nära mitt hjärta

 

vill älska det

som jag aldrig

älskat förr...

 

Ditt hjärta




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 1723 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2007-01-06 17:22



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbara rader. Tycker om den. =)
2010-05-02

  En strimma av guld
Vackert!!

"vill älska det

som jag aldrig

älskat förr...



Ditt hjärta"
2009-12-18

    ej medlem längre
En oerhört vacker text!

Den andas kärlek, när den är som störst.
2009-12-17

  Patrick K
har lyckats missa denna skönhet, är glad att jag hittade den nu!

oerhört vackert
2009-09-09

    FinnRaggarn
Tänk om alla födes med poesihjärtan.
2009-01-24

    mik mikelson
vacker kärleksdikt!
2008-12-29

    ingvar VIP
Hjärtevarmt skrivt om detta med kärlek.
2008-07-20

  Quasimodo
Fint för kärleken och att älska !!
2008-05-31

  devilsangel
Vackra ord från ett hjärta till ett annat
2008-01-26

  aol
jag bara smälter
2007-11-25

  karenina VIP
så vacker och så spröd och jag måste säga att dina ord berör mig djupt. tack!
2007-08-26

  Jack E. Gladh VIP
Det känslomässiga arrangemanget landar mycket elegant.
2007-07-18

  lisaan
Vilken vacker dikt
andas så mycket värme o kärlek
och landade rakt i mitt hjärta
kanon
kramkram
2007-06-16

  Eline.P
Innerlig ömhet som känns lång in i mitt eget hjärta. En konst att med ord förmedla känslor. Du lyckas med detta till 100%.
2007-03-26

    henley
Vackert och målande skrivet! Bravo! :)
2007-02-18

  Nils Sondefors
Finstämt, vackert, poetiskt.
2007-02-16

  minette
sååååå fin


vill du läsa mina rädd och att veta?
2007-02-16

  Jessica Ebbesson
Vad fint att läsa denna alla hjärtans dag.
2007-02-14

  karolina d
så ömt och innerligt.
2007-02-01

  NeverAngel
...och jag älskar denna texten !
2007-01-28

  Jean-Michel Orblin
vacker och fint
2007-01-22

  Jean-Michel Orblin
fyndigt slut
2007-01-22

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Väldigt vackert! :)
2007-01-22

    sunnanvind
ÅH, VAD VACKERT!
2007-01-20

  stefan.g
Riktigt, riktigt ljuvlig att läsa.................! Tack.
2007-01-08

    M
Närmare någon än så kan man väl inte komma. då har man nog hittat det man söker. Fint skrivet
2007-01-07

  stefan.g
Gripande och värmande text som verkligen berör. Tack för läsningen, mycket bra skriven!
2007-01-06

  KonstigaKatter
Instämmer med föregående - vackert!
2007-01-06

  Freeman
Varmt...underbart värmande för varje hjärta som är mottagligt för ord som dina.
2007-01-06

    Camillaa
Vackert vacert vackert
mycket vackert!

/ C
2007-01-06

  Söder
Vackert så det förslår...Kärlek.
2007-01-06

  nettizen
Åh.... vilken vacker hyllning till kärleken. Så mycket vill jag också älska nån någon gång........ :)
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP