Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nåt som kan beskriva?


this is things from my heart




ibland känns kärleken så svår.
så outhärdlig.
vill bort.
ingen har tid.
för mej,
eller nåt som har med mej att göra.
ingen vill ha med mej att göra
förstår de men ni behöver inte ljuga.







säga saker ni aldrig håller.
lämna mej då.
om de e så att ni inte vill.
blir itne sårad.
lovar.
men nu blir jag det.
tårarna rinner
nästan
inte än.
hoppet finns än.
om samtalet från öst.
söder
väst
och sydost 5 grader




men nej.............




-------------------------------------------------- ---------------
trasdockan med ett hål där hjärtat skulle sitta saknas?
-------------------------------------------------- ---------------
(bara lite info.)




Fri vers av AllDifferentAllEqal
Läst 500 gånger
Publicerad 2005-01-14 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AllDifferentAllEqal
AllDifferentAllEqal