Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som ett djur ur gammal saga som ett hopp från fornen tid


Som Fågeln Fenix

som fågeln fenix..
återuppstånden ur askan.
som fågeln fenix.
död men återupplivad.
som fågeln fenix.
levande men ändå död.
som fågeln fenix.

likadan.
som varelsen jag.




Fri vers av AllDifferentAllEqal
Läst 565 gånger
Publicerad 2005-02-21 19:56



Bookmark and Share


    amorfati
Du skriver bra för att vara en utomjording. ;-)
2007-07-30

  Hans w-art Westlund VIP
sorgset berörande... och ändå hoppfull
2005-06-13
  > Nästa text
< Föregående

AllDifferentAllEqal
AllDifferentAllEqal