Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det vackra barnets saga tog slut när dom skulle rädda prinsessan undan draken med ärriga vingar.


maskrosbarn/vackerbarn. rapport från ... ?


det ä juh bara rök,
tatt lugnt.


Tårar av salt bildar rasande mönster


det ä juh bara rök,
tatt lugnt.






min trasiga själ.
lagad med tejp.
-isoleringstejp






jag låtsas att du e död.
va död!




Fri vers av AllDifferentAllEqal
Läst 575 gånger
Publicerad 2005-02-06 02:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AllDifferentAllEqal
AllDifferentAllEqal