Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jättevaken faktiskt

Det värker så i mitt högra bröst,
och i trapphuset sjunger en flicka.
Hon pinar på med kvalfylld röst,
men - slutar ibland, för att hicka.

Katten har somnat på mina ben.
Nu blev det visst tyst i huset.
Stjärnorna blinkar - timmen är sen,
en granne sover av sig ruset!

Och jag sitter i sängen, skriver en rad,
tänker på ditt och på datt.
Är litet grand ledsen, litet grand glad.
Släcker ljuset för nu är det natt.




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2007-01-06 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP